Besök på restaurangen Sally Voltaire & Systrar!

Förra helgen var vi på och åt söndagslunch på Sally Voltaire & Systrar i PUB-huset. Väldigt fint inredd och en mysig stämning, dock kan jag tänka mig att det är betydligt mer människor en vardagslunch. Hursomhelst, väldigt god och hälsosam mat! Vi åt tandorikryddad lax med vildris och sallad på rödbetor och mungbönor. Det serverades en limeyogurt till men jag frågade efter något mjölkfritt och fick både en humus på kikärtor och en humus på mungbönor. Det gick supersnabbt att få maten och det var rejäla portioner. Det finns även en avdelning med massor av färgglada glutenfria bakverk, bland annat Bubbies (Mochi) som är glass med en sorts seg riskaka runt.

2015-01-18 13.25.36-1

#glutenfritt #mjölkfritt #restaurangbesök #stockholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *